Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la: contact@autocov.ro   /  0732 322 345
 • La AUTOCOV gasesti
  • la cele mai bune preturi

  De ce Autocov.ro?

  Scopul Autocov este de a schimba afacerile pentru totdeauna, acesta fiind și obiectivul prin care noi luăm toate deciziile. Cu toate că la prima vedere suntem un magazin online ca oricare altul, valorile noastre sunt cele care ne mențin oamenii, produsele și partenerii pe calea cea bună pentru a ne atinge scopul, oferind în același timp experiențe frumoase, dincolo de simplele cumpărături.

  Astfel, am decis că pentru a garanta clienților noștri calitatea produselor comercializate, precum și profesionalismul cu care echipa noastră tratează fiecare solicitare în parte, în situația în care nu sunteți mulțumiți de produsele AUTOCOV sau acestea nu vă plac, în termen de 30 de zile le puteți returna și veți primi banii înapoi.

  Suntem transparenți și oferim toate informațiile de care un cumpărător online are nevoie. Toate produsele noastre beneficiază de descrieri detaliate, precum și de prețuri stabilite și raportate la calitatea acestora.

  Indiferent de volumul informațiilor expuse, uneori se întâmplă să ne scape ceva. Acel ceva poate fi rezolvat simplu și rapid, cu ajutorul serviciilor de consultanță pe care le oferim tuturor celor care ni le solicită. Așadar, dacă aveți nevoie de detalii cu privire la un anumit model de preș auto, tăviță de portbagaj, protecție praguri, bandouri laterale, etc. este suficient să ne apelați la numărul nostru de telefon expus pe site. Cu siguranță veți primi răspunsul de care aveți nevoie.

  Livrăm oriunde în România în cel mai scurt timp, fără taxe pentru kilometri suplimentari, oricare ar fi numărul produselor comandate din cadrul magazinului nostru online.

  Nu uităm să amintim despre diversitatea produselor (indiferent că este vorba despre preșuri auto originale, tăvițe portbagaj, protecție praguri, bandouri laterale, etc.) toate acestea dedicate pentru fiecare model de mașină în parte. Stocurile noastre acoperă peste 95% din întreaga gamă de covorașe / preșuri auto, tăvițe portbagaj și nu numai. Astfel, suntem pregătiți să îți livrăm produsele dorite în timp record.

  Acestea sunt câteva avantaje care ne recomandă și de care noi, ca și echipă, suntem mândri. Lucrăm și ne străduim mereu să ne ridicăm la nivelul așteptărilor dvs. iar exigența dvs. ne conduce spre performanță.