Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la: contact@autocov.ro   /  0732 322 345
 • La AUTOCOV gasesti
  • la cele mai bune preturi

  Modalitati de Livrare si Retur

  Produsele comandate de pe site-ul www.autocov.ro sunt livrate pe întreg teritoriul României, prin unul din colaboratorii noștri: GLS, Urgent Cargus sau DPD. Pe baza experienței noastre cu fiecare dintre acești curieri, alegem pentru tine curierul cu cei mai buni timpi de livrare în zona în care îți trimitem comanda, fără a fi percepute taxe pentru kilometri suplimentari, iar termenul de livrare este de 1-5 zile lucrătoare. De regulă, coletul ajunge la clienții noștri în 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Expedierea comenzii va fi confirmată prin email, pentru a urmări exact procesul de livrare.

  În situația în care achiziționezi două sau mai multe produse, taxa de curierat se achită o singură dată (în cazul în care toate produsele merg la aceeași adresă).

  Autocov expediază comenzile primite de luni până vineri până în ora 15:00 în aceeași zi, iar livrarea se face în 24-48 de ore lucrătoare. Unele livrări pot dura până la 48 de ore, dar din experiență, peste 95% dintre colete ajung în 24 de ore!

  Comenzile primite peste weekend sunt procesate în prima zi lucrătoare, iar livrarea se face, deasemenea, în 24-48 de ore.

  Taxa de livrare este de 22 de lei oriunde în țară.

  Confirmarea telefonică a comenzii are loc doar în situația în care colegii au nevoie de informații suplimentare cu privire la adresa de livrare, caroseria mașinii, etc, altfel, comanda va fi expediată direct către tine.

  Dacă dorești să poți verifica coletul înainte de deschidere și să îl păstrezi doar dacă ești mulțumit, avem rugămintea la tine să comunici acest aspect colegilor noștri când confirmi comanda telefonic, ca să ne asigurăm că expediem coletul cu un curier care acceptă deschiderea coletului la livrare.

  Retur

  1) Ce se întamplă dacă produsele nu se potrivesc mașinii sau pur si simplu te-ai razgandit?
  Nu îți face griji - responsabilitatea pentru neînțelegere ne-o asumăm noi și îți schimbăm produsul gratuit. Autocov este unul dintre puținele magazine online care nu percep costuri de retur. Este un mod al nostru de a ne arăta grija față de nevoile dvs.

  2) Cum pot returna produsul?
  Indiferent de motiv, trebuie doar să ne comunici la numărul de telefon 0732 322 345 faptul că dorești să returnezi un produs , iar noi ne vom îngriji ca un curier să vină la adresa ta și să ridice produsele. Toate costurile sunt suportate de către noi.

  3) În cât timp primesc banii înapoi dacă returnez un produs?
  Termenul de restituire a sumelor de bani este de 10 zile lucrătoare de la momentul notificării. De regulă nu durează însă mai mult de 48 de ore de la momentul primirii produsului returnat.