Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne la: contact@autocov.ro   /  0732 322 345
 • La AUTOCOV gasesti
  • la cele mai bune preturi

  Despre noi

  VIZIUNEA COMPANIEI AUTOCOV: NE-AM PUS ÎN CAP ȘI ÎN INIMĂ SĂ TE SERVIM LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE!

  Suntem în secolul 21 și totul este de vânzare. Se cheltuie mai multă energie pentru comoditatea cumpărăturilor decât pentru pasiunea față de ceea ce cumperi. Pentru că se găsesc de toate, pentru toți, nimic nu mai reprezintă ceva. Acest lucru dorim să îl schimbăm. Prin produsele noastre dorim să aducem protecție și siguranță în viața pasionaților de mașini. Nu este vorba doar de un mijloc de transport, este un loc în care ne petrecem mare parte din timpul prețios: fie că mergem la serviciu, într-o vizită la bunici, în concediu, sau chiar transportăm materialele ce ne vor făuri casa visurilor, mașina este obiectul căreia îi suntem devotați. Clienții noștri, ne-au ajutat prin recomandări și bunele cuvinte spuse apropiaților să ne apropiem mereu de atingerea țelului nostru. Pe această cale, vă mulțumim!

  MISIUNEA NOASTRĂ NU ESTE DESPRE SHOPPING. MISIUNEA NOASTRĂ ESTE SĂ GĂSIM ȘI SĂ ADUCEM CLIENȚILOR NOȘTRI CELE MAI BUNE PRODUSE ȘI SERVICII PENTRU PROTECȚIA MAȘINII PERSONALE, LA CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PREȚ, ASTFEL ÎNC T SATISFACȚIA SĂ FIE DEPLINĂ.

  Pentru a realiza acest lucru, echipa AUTOCOV este mereu motivată, determinată și angrenată în identificarea soluțiilor potrivite nevoilor dvs. fie că este vorba de accesorii auto, fie prin consilierea în alegerea poliței de asigurare potrivită (RCA,CASCO). Mereu cele mai bune produse și totodată și cele mai bune condiții de achiziționare a acestora.

  Astfel, AUTOCOV oferă prin intermediul magazinului online www.autocov.ro, cea mai largă gamă de covorașe (preșuri) auto cauciuc, covorașe (preșuri) auto mochetă / velur, tăvițe portbagaj, protecții praguri și bandouri laterale, special concepute pentru fiecare model de mașină în parte. Venim astfel în fața dvs. cu produse de cea mai bună calitate, de primă echipare în vestul Europei, deoarece toate produsele importate de către AUTOCOV sunt fabricate în țări europene (Cehia, Germania, Polonia sau Slovenia). Niciunul dintre produsele noastre NU este fabricat în China sau în state în care primează prețul și nu calitatea.


  Motto-ul nostru: "Partenerul tău de drum lung!" se adresează tuturor oamenilor la care dorim cu adevărat să ajungem și să rămânem totodată, prin seriozitate, produse de calitate și servicii la cele mai înalte standarde, oferindu-le covorașe (preșuri) auto cauciuc, covorașe (preșuri) auto velur / mochetă, tăvițe portbagaj, protecții praguri, trepte laterale și bandouri laterale de cea mai bună calitate.


  Date firma:

  SAFE STORE ONLINE S.R.L

  CUI 40519300

  Strada Ampoiului, Nr. 3B, Alba Iulia, Judet Alba

  Cont Bancar RON: RO05 INGB 0000 9999 0866 1951

  Banca: ING BANK

  Adresa mail: contact@autocov.ro

  Telefon: 0732 322 345